A magyar gasztronómia története és a kávéházi kultúra kerül terítékre február 4-én 18 órakor a Centrál Kávéházban. A Centrál Klub néven indított sorozat a pezsgő kávéházi eszmecserék hagyományát folytatja.
A 125 éves kávéház
asztalainál írók, művészek, tudósok ültek és a kávé vagy konyak mellett
vitáztak a legfontosabb társadalmi, kulturális kérdésekről. A február
4-én induló beszélgetéssorozat is aktuális témákat állít fókuszba. Saly
Noémi kávéháztörténész és Zeke Gyula író, történész, az első Centrál Klub
vendégei a magyar gasztronómia elmúlt 125 évéről, a hagyományos
ízekről, a kávéházi ételekről, italokról és a kávéházi hangulatról
mesélnek egy illatos kávé és finom sütemény mellett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése